Inicio -> Data i hora oficials de la Seu electrònica

Data i hora oficials de la Seu electrònica

 

Teniu en compte que la data i l'hora que tendran validesa legal en qualsevol gestió que realitzeu des d'aquesta Seu electrònica són la data i hora oficials i no la de l'equip o el dispositiu des del qual realitzau la gestió.

El servei que proporciona la data i l'hora oficials és ofert pel Reial Institut i Observatori de l'Armada, amb el qual està sincronitzada aquesta Seu electrònica.

Regulació legal

  • L'article 31.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques estableix que "El registre electrònic de cada Administració o organisme es regeix als efectes de còmput dels terminis, per la data i hora oficial de la seu electrònica d'accés, que ha de disposar de les mesures de seguretat necessàries per garantir-ne integritat i ha de figurar de manera accessible i visible".
  • L'article 15.2 del Reial decret 4/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat en l'àmbit de l'Administració electrònica assenyala que la sincronització de la data i l'hora es realitzarà amb el Reial Institut i Observatori de l'Armada, de conformitat amb el previst sobre l'hora legal en el Reial decret 1308/1992, de 23 d'octubre.
 

 

Per verificar l'hora oficial en un moment donat, situau el cursor sobre de l'hora i la data que es mostren en la capçalera de la Seu electrònica i clicau-hi dalt. En passar el cursor per damunt es mostrarà un missatge amb el contingut "Actualitzar".

 
Data última modificació: 21 de novembre de 2017