Inici -> Ajuda de la Seu

Ajuda de la Seu

 

Estructura de la Seu electrònica

La Seu electrònica del Consell d'Eivissa està dissenyada amb la següent estructura:

1. Capçalera. Inclou el logotip del Consell d'Eivissa, el mapa web, l'enllaç al portal web del Consell i els idiomes en què es pot usar

2. Lateral dret. Incorpora una llista de bàners o accessos destacats a serveis de la Seu electrònica, utilitats i altra informació d'interès.

3. Cos. Mostra tots els serveis de la Seu electrònica mitjançant tres blocs de menús (Sobre la Seu, Serveis personals i Serveis generals) i serveis electrònics destacats per tipus de servei.

4. Peu. Inclou el logotip del Consell d'Eivissa i accessos directes (Avís legal i Protecció de dades).

Requisits i recomanacions tècniques

Per visualitzar correctament la Seu electrònica del Consell d'Eivissa, s'han de tenir en compte les següents recomanacions i requisits tècnics:

  • Es deu disposar d'una resolució mínima de pantalla de 800 x 600 píxels.
  • Utilitzar JavaScript per aprofitar tota la funcionalitat del portal, encara que es disposa d'una alternativa per a la majoria del codi JavaScript per a aquells usuaris que tenguin el JavaScript desactivat o versions antigues sense suport DOM.
  • Per accedir a les pàgines es recomana utilitzar el següent navegador:
    • Internet Explorer versió 11 o superior.

Per a poder accedir als serveis que requereixen identificació de la Seu electrònica s'ha utilitzar algun dels certificats que consten a la llista de Certificats admesos.

Amb la íntención de facilitar el procés de signatura electrònica, s'ha integrat tant la tramitació electrònica com les notificacions electròniques amb el component . Per al seu ús es requereix la seva instal·lació prèvia.

En cas de tenir problemes amb qualsevol servei de la Seu electrònica consulti la següent pàgina de Resolució de problemes freqüents.

Per obtenir certificats i per imprimir documents necessitau tenir instal·lat un lector d'arxius PDF com Adobe Acrobat Reader

 

Data última modificació: 21 de novembre de 2017