Inici -> Ajuda de la Seu

Ajuda de la Seu

 

Estructura de la Seu electrònica

La Seu electrònica del Consell d'Eivissa està dissenyada amb la següent estructura:

 1. Capçalera. Inclou el logotip del Consell d'Eivissa, el mapa web, l'enllaç al portal web del Consell i els idiomes en què es pot usar.
 2. Lateral dret. Incorpora una llista de bàners o accessos destacats a serveis de la Seu electrònica, utilitats i altra informació d'interès
 3. Cos. Mostra tots els serveis de la Seu electrònica mitjançant tres blocs de menús (Sobre la Seu, Serveis personals i Serveis generals) i serveis electrònics destacats per tipus de servei.
 4. Peu. Inclou el logotip del Consell d'Eivissa i accessos directes (Avís legal i Protecció de dades).
Requisits i recomanacions tècniques

Per visualitzar correctament la Seu electrònica del Consell d'Eivissa, s'han de tenir en compte les següents recomanacions i requisits tècnics:

 • Es deu disposar d'una resolució mínima de pantalla de 800 x 600 píxels.
 • Utilitzar JavaScript per aprofitar tota la funcionalitat del portal, encara que es disposa d'una alternativa per a la majoria del codi JavaScript per a aquells usuaris que tenguin el JavaScript desactivat o versions antigues sense suport DOM.
 • Per accedir a les pàgines es recomana utilitzar el següent navegador Internet Explorer versió 11 o superior.
 • Versió de Java 1.8_074 o superior.
 • Per a poder accedir als serveis que requereixen identificació de la Seu electrònica s'ha utilitzar algun dels certificats que consten a la llista de Certificats admesos.
 • Amb la íntención de facilitar el procés de signatura electrònica, s'ha integrat tant la tramitació electrònica com les notificacions electròniques amb el component . Per al seu ús es requereix la seva instalació prèvia.
 • Per obtenir certificats i per imprimir documents necessitau tenir instal·lat un lector d'arxius PDF com Adobe Acrobat Reader
Comprobacions tècniques i ajuda

Pot realitzar les comprovacions tècniques per a tramitar en la seu del seu equip (Autofirma i JAVA) en la següent adreça: Valida seu

En cas de tenir problemes amb qualsevol servei de la Seu electrònica consulti la següent pàgina de Resolució de problemas freqüents. 

Data última modificació: 04 de febrer del 2020