Inici -> Ajuda de la Seu

Ajuda de la Seu

 

Estructura de la Seu electrònica

La Seu electrònica del Consell d'Eivissa està dissenyada amb la següent estructura:

1. Capçalera. Inclou el logotip del Consell d'Eivissa, el mapa web, l'enllaç al portal web del Consell i els idiomes en què es pot usar

2. Lateral dret. Incorpora una llista de bàners o accessos destacats a serveis de la Seu electrònica, utilitats i altra informació d'interès.

3. Cos. Mostra tots els serveis de la Seu electrònica mitjançant tres blocs de menús (Sobre la Seu, Serveis personals i Serveis generals) i serveis electrònics destacats per tipus de servei.

4. Peu. Inclou el logotip del Consell d'Eivissa i accessos directes (Avís legal i Protecció de dades).

Requisits i recomanacions tècniques

Per visualitzar correctament la Seu electrònica del Consell d'Eivissa, s'han de tenir en compte les següents recomanacions i requisits tècnics:

  • Es deu disposar d'una resolució mínima de pantalla de 800 x 600 píxels.
  • Utilitzar JavaScript per aprofitar tota la funcionalitat del portal, encara que es disposa d'una alternativa per a la majoria del codi JavaScript per a aquells usuaris que tenguin el JavaScript desactivat o versions antigues sense suport DOM.
  • Per accedir a les pàgines es recomana utilitzar el següent navegador:
    • Internet Explorer versió 11 o superior.

Per a poder accedir als serveis que requereixen identificació de la Seu electrònica s'ha utilitzar algun dels certificats que consten a la llista de Certificats admesos.

En cas de tenir problemes amb qualsevol servei de la Seu electrònica consulti la següent pàgina de Resolució de problemes freqüents.

Per obtenir certificats i per imprimir documents necessitau tenir instal·lat un lector d'arxius PDF com Adobe Acrobat Reader

 

Data última modificació: 21 de novembre de 2017